Visites obligades

La nostra situació ofereix àmplies i excel·lents possibilitats; la ciutat de Girona és només a 20 minuts en cotxe. Una passejada pel barri jueu, descobrint els seus antics carrers, les cases de l'Onyar, la catedral, ... un passeig per la Muralla, ens oferirà vistes immillorables de la ciutat.  La ciutat de Barcelona és a una hora en cotxe i a 30 minuts amb tren.

Si esteu interessats a conèixer petits pobles tenim a prop:  Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols, Palamós, Calella de Palafrugell, Tamariu, Pals, L’Estartit, ... tots ells amb característiques molt particulars i diferents.

A l'Empordà trobareu el poble terrissaire de la Bisbal, on podreu admirar peces de terrissa i antiquaris.

Estem a 40 minuts del Parc Natural de la zona volcànica de la Garrotxa, on podreu visitar boscos de faig. També a la Garrotxa trobareu el poble dels Hostalets d'en Bas, un petit poblet amb balcons plens de flors i on podreu comprar el millor pa i coca dolça del món.

Un altre parc natural que podeu visitar és el Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà, molt a prop de les Illes Medes i el Cap de Creus.

A més a més, som a 30 minuts de la ciutat de Banyoles on hi ha un llac natural , un espai de gran valor ecològic, ideal per passejar i practicar esport i fer rutes a peu o amb bicicleta al voltant del llac. Una visita a l'estany de Banyoles és ideal durant tot l'any.