ZONES DE SERVEIS COMUNS INTERIORS I EXTERIORS

Zona de serveis interiors

A més de l'espai de cada apartament, us oferim uns espais comuns interiors com són la sala de jocs amb futbolí, diana per dards i jocs de taula educatius, entre d'altres, i la bugaderia amb rentadora i assecadora. Tota la casa disposa de servei d'internet gratis (wi-fi).

 

Zona de serveis exteriors

L'espai exterior de la finca és de 6.000 m2 de terreny, on trobareu la zona de barbacoa al costat d'un espai de pícnic per menjar a l'aire lliure, una piscina d'aigua salada amb taules i cadires de jardí, zona de jocs infantils amb gronxadors per a nadons i nens, porteries per jugar a futbol i cistella de bàsquet. Tots els apartaments disposen d'2 plaçes de pàrquing.

Zona de serveis interiors

SALA DE JOCS

SALA DE JOCS SERVEIS CAL ROS

 

Es tracta d'un antiga quadra d'ovelles, completament restaurada i condicionada per a passar una bona estona en família. En ella podreu trobar futbolí, taula de ping-pong, dards ...  Es troba situat al costat de la zona de barbacoa i de la piscina.

BUGADERIA

BUGADERIA SERVEIS CAL ROS

 

A la zona de bugaderia hi ha 3 rentadores (una per a cada apartament), 1 assecadora, 1 taula de planxar, 1 aigüera per a les peces més delicades i espai per estendre la roba si es vol assecar a l'aire lliure.

Zona de serveis exteriors

ZONA DE BARBACOA I MENJADOR EXTERIOR

BARBACOA I MENJADOR SERVEIS CAL ROS

 

Us oferim un espai amb 1 barbacoa d'obra amb gran lleixa i una pica (amb disponibilitat de carbó i llenya).  Juntament amb un menjador exterior amb porxo de fusta completament cobert amb taules i cadires.

PISCINA I JARDÍ

SERVEIS CAL ROS PISCINA

 

La piscina exterior és d'aigua salada i està envoltada pel jardí de la finca amb gespa. Hi ha gandules per prendre el sol, para-sols i taules i cadires de jardí al voltant de la piscina, amb zones de sol i d'ombra.

SPA

SPA SERVEIS CAL ROS

 

Es tracta d'un típic safreig antic de casa de pagès de 2 x3 metres que es a restaurat completament i convertit en un fantàstic spa. Ens ofereix aigua calenta, bombolles i una bonica cascada.

PARC INFANTIL

 PARC INFANTIL SERVEIS CAL ROS

 

A la zona del parc infantil hi ha 2 gronxadors (un per a nadons i un altre normal), el tobogan, un petit rocòdrom, el sorral i les joguines d'exterior per jugar al parc (camions, excavadores, galledes, pales ,. ..).

ZONA ESPORTIVA

 ZONA ESPORTIVA SERVEIS CAL ROS

 

Aprofitem l'ampli espai del jardí per col·locar una zona específica per a la pràctica de l'esport en família. Allà podran trobar porteries de futbol, ​​cistelles de bàsquet i pales de bàdminton.

ZONA DE PARKING

ZONA DE PARKING

 

Cada apartament disposa de 2 places d'aparcament dins de la finca. Una estructura d'avet cobert per policarbonat i recobert amb vímet ens ofereixen unes places de pàrquing completament cobertes, tant del sol com de la pluja.