Entorno Costa Brava

Masía rural GironaEns trobem al Baix Empordà, en plena Costa Brava, a la província de Girona.
Es tracta d’una comarca amb una gran riquesa cultural i paisatgística, molt marcada per les seves característiques geogràfiques.  Precioses platges, boscos frondosos i una arquitectura amb marcat caràcter històric.
Podran practicar multituds d’activitats a l’aire lliure i gaudir de la seva magnífica gastronomia.

Platges
Estem en plena Costa Brava on hi ha les millors platges del mar Mediterrani;  d’aigua transparent i amb gran varietat de tipus de platja, totes elles amb uns paisatges de gran valor paisatgístic.

Visites obligades
La nostra situació ofereix àmplies i excel·lents possibilitats; la ciutat de Girona és només a 20 minuts en cotxe.

Rutes culturals
Hi ha diverses i interessants rutes culturals que de ben segur no us deixaran indiferents. Es poden visitar els pobles medievals com Castell d’Aro, Pals, Peretallada i Ullastret, fent visites guiades

Enoturisme
Denominació d’origen A uns 45 minuts en cotxe, hi ha la zona de l’Empordà, terra de vinyes, on podreu gaudir de l’experiència de tastar els vins amb DO Empordà.

Gastronomia
Productes locals i de qualitat Anomenada cuina de mar i muntanya, l’oferta gastronòmica empordanesa és àmplia i variada, principalment cuina tradicional, també coneguda com a cuina de pagès.

Turisme esportiu
Territori de pràctica esportiva La província de Girona, ha rebut l’acreditació de Destinació de Turisme Esportiu, en la modalitat de multiesports.