Apartaments

Les antigues quadres de la Masia les vam restaurar conservant el seu encant i arquitectura, en 3 apartaments rurals de gran qualitat i confort.

Tots els apartaments estan perfectament equipats respectant la construcció original de la zona.

Cada un dels apartaments té accés independent i tots tenen la seva pròpia terrassa i jardí.

LA CORT APARTAMENT CAL ROS

 

LA CORT

És un apartament de 6/8places de 60m2 en una sola planta ideal per a famílies o per a dues parelles.

La cuina està totalment equipada i disposa de rentaplats.  El menjador té una façana de vidre que li dóna molta lluminositat, amb 1 sofà llit per a 2 places i 2 butaques. El bany és complet.

Les tres habitacions tenen grans finestres; una amb llit de matrimoni, una altra amb dos llits individuals i una altra amb un llit juvenil.

L'apartament té una terrassa privada de 20m2 amb mobles d'exterior i amb excel·lents vistes al jardí.

LA PALLISSA APARTAMENT CAL ROS

 

LA PALLISSA

És un apartament (a la planta superior), espaiós de 5/7 places de 70 m2 ideal per a famílies o per a dues parelles.

La cuina està totalment equipada i també disposa de rentaplats. El saló té sortida directa a una terrassa jardí privat de l'apartament i està equipada amb mobles de jardí. El saló té 1 sofà llit per a 2 persones i és espaiós i confortable.

Les dues habitacions són exteriors i cadascuna d'elles amb armari per a la roba; una habitació amb llit de matrimoni i l'altra amb dos llits individuals (una d'elles amb possibilitat d'1 llit supletori). En una de les habitacions es pot afegir un bressol. El bany és exterior, complet i amb plat de dutxa.

EL FORN APARTAMENT CAL ROS

 

EL FORN

És un apartament ideal per a famílies nombroses o per anar amb amics. Hi caben entre 6/8 persones i mesura 80m2.

És un apartament tipus dúplex, molt espaiós i lluminós.

A la planta de sota hi ha el menjador, la cuina, un lavabo i una habitació doble. El menjador té grans finestrals amb vistes al jardí i un sofà llit de 2 places. La cuina està totalment equipada i disposa també de rentaplats. Al pis de dalt hi ha una espaiosa habitació de matrimoni amb una gran terrassa privada i una altra amb lliteres. A l'habitació de matrimoni es poden afegir un o dos llits supletoris per a nens. El bany és complet i espaiós.